Telefoonnummer: +31 (0) 798330101
Ma-Do: 9:00 – 17:00
Vrij: 9:00 – 12:00
Solar Matching
Installatie op maat voor uw woning of bedrijfspand
Binnen 4 weken Zonnepanelen op uw Dak
Solar Matching
Haal meer uit de Zon
Particulieren betalen 0% BTW over hun Installaties
Professionele zonnepaneleninstallatie voor een duurzame toekomst
Een ervaren zonnepaneleninstallatiebedrijf
1 +
Meer dan 1000 installaties verricht in de afgelopen jaren door onze monteurs
1 +
Meer dan 10.000 zonnepanelen geplaatst
1 +
Gemiddeld meer dan 12 miljoen kilo CO2 bespaart met zonnepaneleninstallaties
solatec-02
0% BTW op Zonnepanelen
BTW vrijstelling op Zonnepanelen; voor wie en wat zijn de voorwaarden?

Deze regeling geldt voor particulieren die een zonnepanelen-installatie willen aanschaffen, maar ook voor woningcorporaties en huurondernemers.

Zonnepanelen die op of aan de woning of in de onmiddellijke nabijheid ervan zijn geïnstalleerd, zoals op een bijgebouw of aanpalend terrein.

LET OP! De aanschaf- en plaatsingskosten van de gehele installatie, inclusief alle werkzaamheden die nodig zijn voor de montage en aansluiting, komen in aanmerking voor het btw-nultarief. Denk hierbij aan het uitbreiden van de meterkast of het aanleggen van kabels.

Alleen zonnepanelen die zijn ontworpen om elektriciteit op te wekken uit zonlicht, andere producten zoals zonnedakpannen, fotovoltaïsche warmtepompen of zonneboilers komen niet in aanmerking.

De regeling gaat in op 1 januari 2023. In het begin van 2024 zullen de resultaten van de regeling worden geanalyseerd en geëvalueerd.

Als u meer wilt weten over deze regeling, neem dan contact op met Solar Matching of vraag gelijk een vrijblijvende Offerte aan.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Solar Matching
Eerlijkheid, Klantvriendelijkheid en Service

Solar Matching is klantvriendelijk, eerlijk en servicegericht en streeft naar een hoog niveau van klanttevredenheid door een persoonlijke en attente aanpak te bieden.

Wij werken met transparante en eerlijke prijzen en communiceren op een open en duidelijke manier met klanten om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met de geleverde diensten.

Ook werken wij bij Solar Matching met kwalitatieve materialen en top merken in de industrie.

Bovendien bieden we uitstekende service na verkoop en werken we hard om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, waardoor klanten zich gewaardeerd en goed verzorgd voelen.

Waarom Zonnepanelen nemen?

Binnen 4 weken op uw Dak geïnstalleerd!
Bij Solar Matching begrijpen we dat tijd van essentieel belang is bij het plaatsen van een zonnepanelensysteem en daarom hebben we onze processen geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat we snel kunnen handelen en onze klanten binnen 4 weken van dienst kunnen zijn.
Verdien geld met Zonnepanelen
Als uw zonnepanelen meer energie genereren dan uw huishouden verbruikt, kunt u het overschot terugleveren aan het elektriciteitsnet voor een vergoeding.
Bespaar op Uw Energierekening
Hoe meer zonnepanelen u heeft, hoe minder afhankelijk u bent van uw energieleverancier en hoe lager uw energierekening zal zijn.
Langlopende Garantie
Wij geven garanties van 2 tot 25 jaar op verschillende onderdelen van de installatie.
Investeer in een Duurzame Toekomst
Zonne-energie is een schone, hernieuwbare energiebron die geen broeikasgassen of andere vervuilende stoffen uitstoot.
Verhoog de waarde van uw Huis
Door zonnepanelen op de dak te installeren, kunnen huiseigenaren hun eigendom aantrekkelijker maken voor kopers en de verkoopwaarde van hun huis verhogen.
Draag bij aan een Duurzame Toekomst
Vraag vrijblijvend een Offerte aan

Door een vrijblijvende offerte aan te vragen, kunt u een beter idee krijgen van de kosten en baten van een zonnepanelensysteem voor uw specifieke situatie. De offerte zal u informatie geven over de verwachte kosten van het systeem, inclusief materialen, installatie en eventuele onderhoudskosten.

Daarnaast zal de offerte u laten zien hoeveel energie het systeem kan opwekken en hoe snel u uw investering kunt terugverdienen door middel van besparingen op uw energierekening

Hoeveel kunt u besparen?
Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Aanvullende Gegevens

    Hoe wilt u gecontacteerd worden    Ontvang binnen 2-5 dagen een nauwkeurige offerte wanneer u het formulier op deze pagina volledig invult. Of bel ons:  +31(0)652318562
    en_GBEnglish (UK)
    WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner