Telefoonnummer: +31 (0) 798330101
Ma-Do: 9:00 – 17:00
Vrij: 9:00 – 12:00
Thuisbatterij
Opgewekte energie opslaan, besparen en profiteren.

Momenteel zijn thuisbatterijen nog relatief duur en de terugverdientijd kan afhankelijk van uw energieverbruik en de prijs van elektriciteit langer zijn dan bijvoorbeeld bij het investeren in meer zonnepanelen. Ook is het belangrijk om in overweging te nemen dat de salderingsregeling in Nederland afgebouwd zal worden vanaf 2025 en uiteindelijk helemaal zal verdwijnen in 2031.

Als u echter een hoog energieverbruik heeft en vaak thuis bent gedurende de dag, kan het nog steeds verstandig zijn om een thuisbatterij aan te schaffen om uw opgewekte energie op te slaan en later te gebruiken, zelfs als de salderingsregeling wordt afgebouwd. Op deze manier kunt u nog steeds profiteren van de voordelen van zonne-energie en uw energierekening verlagen.

Het is echter belangrijk om goed onderzoek te doen en te berekenen of de kosten van een thuisbatterij opwegen tegen de voordelen voor uw persoonlijke situatie. Hiervoor kunt u terecht bij Solar Matching voor advies en een analyse van uw energieverbruik en -opwekking.

Hier zijn enkele redenen waarom u bij Solar Matching terecht kunt voor advies over thuisbatterijen:

Solar Matching is een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame energie en zonne-energiesystemen en kan u helpen bij het maken van de beste keuze voor uw situatie.

Het team van Solar Matching biedt persoonlijk advies op maat. Wij nemen de tijd om uw energieverbruik en -opwekking te analyseren en u te adviseren over de beste opties voor een thuisbatterij die past bij uw behoeften en budget.

Solar Matching biedt een breed scala aan thuisbatterijen van verschillende merken en modellen. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de beste thuisbatterij die past bij uw energiebehoeften en budget.

Solar Matching werkt alleen met hoogwaardige thuisbatterijen van gerenommeerde merken. Hierdoor bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat betrouwbaar en veilig is.

Solar Matching biedt niet alleen advies, maar ook installatie en onderhoud van thuisbatterijen. Het bedrijf heeft een team van gecertificeerde installateurs die ervoor zorgen dat uw thuisbatterij op de juiste manier wordt geïnstalleerd en goed functioneert.

Kortom, bij Solar Matching kunt u rekenen op deskundig en persoonlijk advies, een breed aanbod van kwaliteitsproducten, en professionele installatie en onderhoud van uw thuisbatterij.

nl_NLNederlands
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner