Telefoonnummer: +31 (0) 798330101
Ma-Do: 9:00 – 17:00
Vrij: 9:00 – 12:00
Kwaliteitsborging

Bij Solar Matching is kwaliteitsborging een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf. We zijn er trots op dat we hoogwaardige producten en professionele installaties bieden aan onze klanten en we werken er voortdurend aan om ervoor te zorgen dat we aan de hoogste normen voldoen. Hieronder beschrijven we de maatregelen die we nemen om die kwaliteit te waarborgen:

 

Om de kwaliteit van onze producten en installaties te waarborgen, werken we alleen met gerenommeerde fabrikanten die bekend staan om hun kwaliteitsproducten en betrouwbare garanties. 

Onze installateurs zijn ook zeer ervaren en zijn getraind om elke installatie met de grootst mogelijke zorg uit te voeren.

We hebben een ontwikkelingsprogramma voor onze installateurs om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste installatiemethoden en veiligheidsvoorschriften. We bieden ook regelmatige bijscholing om ervoor te zorgen dat onze installateurs op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Naast onze producten en installaties, hechten we ook veel waarde aan onze klantenservice. We staan altijd klaar om vragen van onze klanten te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. 

We bieden ook een garantie op onze producten en installaties om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn met hun aankoop.

Na de installatie van uw zonnepanelen, nemen we graag de tijd om samen met u alle belangrijke punten door te nemen en ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met de installatie.

Om de kwaliteit van onze installaties te waarborgen, gebruiken we een opleverformulier dat we samen met u invullen nadat de installatie is voltooid. Dit formulier dient als een overzicht van alle belangrijke punten die tijdens de installatie aan bod zijn gekomen, zoals de locatie van de zonnepanelen, de omvormer, de bekabeling, enzovoort. We controleren ook of alle systemen correct zijn geïnstalleerd en of alles naar behoren functioneert.

Al met al is kwaliteitsborging een kernwaarde bij Solar Matching. We zijn vastbesloten om onze klanten hoogwaardige producten en professionele installaties te bieden en werken er voortdurend aan om onze dienstverlening te verbeteren en aan de hoogste normen te voldoen.

home-classic-slider2
nl_NLNederlands
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner